El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'alerta roja força un segon dia sense classe

La pluja aquest mes de setembre a Alcoi

Municipis que, a hores d'ara, han confirmat la suspensió de les classes per al 13 de setembre:

 

- Castalla

- Tibi

- Alcoi

- Benilloba

- Banyeres

- Muro

- Ibi

- Planes

Ja han confirmat la suspensió Alcoi, Castalla i Tibi, però es preveu que en les pròximes hores ho facen altres municipis. Des d'ARAMULTIMÈDIA ampliarem aquesta informació ací mateix. 

Com ja els hem contat des d'ARAMULTIMÈDIA, s'espera que torne la pluja amb intensitat en la matinada de divendres 13 de setembre. L'alerta continua roja en el 112 de la Generalitat, i AEMET també la manté durant demà. 

Així les coses, els municipis estan ja decidint què fer en les classes. Hui ja s'han suspés en tots els municipis de la província d''Alacant excepte a Banyeres, des d'on asseguren que tot ha anat amb normalitat i han assistit quasi tots els xiquets. 

I ara cal decidir què fem demà. Castalla i Tibi han sigut els primers a anunciar en les seues xarxes que també se suspenen les classes. El Campus d'Alcoi de la UPV també les ha suspés. 

Des de l'Ajuntament d'Alcoi en un principi no les volien suspendre, però a primera hora de la vesprada, per precaució, han anunciat que els col·legis tancaran. "Encara que les previsions no marquen una gran quantitat de pluja, si està previst que hi ha pics de pluja de màxima intensitat i davant la possibilitat que puguen coincidir en moments en què l'alumnat estiga a l'aire lliure, s'ha considerat oportú la suspensió de les classes en tots els centres educatius de la ciutat", expliquen des del consistori, des d'on recorden que les activitats esportives cobertes sí que es faran. 

A Banyeres també suspenen les classes. Sent l'únic municipi de tota la província d'Alacant que no les va suspendre dijous, han decidit fer-ho aquest divendres perquè "a diferència de la nit anterior on les precipitacions més abundants estaven previstes des de les 2 a les 6 de la matinada, per al divendres estan previstes les precipitacions més fortes molt pròximes a les hores d'entrada als centres docents, a més de tempestes elèctriques durant tot el dia i part de dissabte".

I és que el problema ja no és tan sols la possibilitat de puntuals tempestes, sinó també la situació de camins i carreteres, En especial per als col·legis de l'interior i dels pobles. Ací es pot consultar l'estat de les carreteres

Des d'ARAMULTIMÈDIA estem pendents de la decisió de la resta de municipis de les nostres comarques.