El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Màrius Ivorra confirma la seua candidatura a l'alcaldia d'Alcoi: "Compromís és diferent de la resta de partits en estil i en les formes pròpies"

S'obri la cursa per a les eleccions del 2019 i ja coneixem dos candidats a l'alcaldia d'Alcoi: Toni Francés pel PSPV i Màrius Ivorra per Compromís. 

Ja ho avançava ARAMULTIMÈDIA: Màrius Ivorra serà el candidat a l'alcaldia per Compromís Alcoi. Així ho ha decidit l'assemblea local de Compromís Alcoi per unanimitat, en una reunió a la qual assistiren el 70 per cent dels militants. 

Màrius Ivorra ha acceptat el repte amb "responsabilitat i il·lusió" i assegura que "per a mi, Alcoi és important i des de Compromís, partit exclusivament valencià i valencianista podem reforçar i consolidar aquesta imatge de ciutat. Nosaltres no hem de rendir comptes a Madrid, tots els alcoians són els nostres caps i per ells treballem". Per a Ivorra, "Compromís és diferent de la resta de partits en estil i en les formes pròpies, per la seua moderació en plantejar els temes, l'elegància a l'hora d'abordar-los, l'esperit constructiu com hem demostrat els últims anys, contundents però sempre sense perdre les formes, i gran capacitat de diàleg".

Per la seua banda, Begonya Domènech, secretària local del partit, destaca que "Màrius Ivorra ha estat treballant pel seu poble Alcoi, formant part permanent de l'equip que des de la discreció i del treball amb col·lectius i associacions han estat aquests darrers anys elaborant propostes, fent diagnòstics, assessorant i després dirigint el grup municipal...". Considera que el més interessant de la seua candidatura és que "és una persona que ha passat però tots els àmbits de la vida política valencianista des de ben jove, i el fa idoni tant des del punt de vista generacional com de coneixements polítics per a cap de llista. I a més representa un dels sectors que des de Compromís hem considerat històricament fonamentals per al futur de la nostra ciutat: Ivorra sempre ha estat molt lligat al camp laboral, empresarial i de la innovació tecnològica".

Amb Ivorra, ja tenim clars dos candidats a l'alcaldia d'Alcoi, després que fa uns dies els socialistes anunciaren que Toni Francés torna a optar al càrrec per tercera legislatura. Compromís també ha desvetllat el seu candidat per Cocentaina: el jove Jordi Pla