El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 95.000 persones visiten Xixona per a endur-se torró

El sistema de recompte de visitants marca que s'han superat els 95.000 visitants, 10.000 més que en l'edició de l'any passat.

La Fira del Nadal de Xixona torna a batre rècords. En els quatre des de Fira, la població de la ciutat s'ha multiplicat per 14. Tots volen torró del lloc més dolç del món.

Un any més la Fira de Nadal de Xixona supera les expectatives. El sistema de recompte de visitants, registrat per ViaBox, marca que s'han superat els 95.000 visitants, 10.000 més que en l'edició de l'any passat. Pel que fa a les vendes, no es tenen dades oficials perquè "són difícils d'avaluar", però des de l'Associació d'Empresaris de Xixona, el seu president Pascual Sanchis assegura que "tenint en compte la percepció positiva imperant aquests dies podem concloure que hi ha hagut un bon nivell de vendes".

El torró era el producte estrella, en les seues múltiples varietats, a més de les novetats que es presentaven en l'edició d'enguany, com la cervesa de torró o els gofres i el caputxino amb torró. Però en els més de 100 expositors es podria adquirir dolços, decoració i regals nadalencs. Com no podia ser d'una altra manera, ARAMULTIMÈDIA tampoc s'ha perdut aquesta edició de la Fira, i et recordem ací el vídeo de la visita.


L'alcaldessa de Xixona Isabel López, es mostra molt satisfeta per l'èxit de la Fira, perquè diu que "contribueix a reforçar la imatge de Xixona com la ciutat del torró, mitjançant una aposta clara per la qualitat".