El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rodes també tindrà oficines municipals d'Alcoi i espais per a la investigació

Edificis al Carrer Tibi

L'aprovació d'aquest projecte coincideix amb l'inici de les obres del bloc central del futur parc tecnològic-sociocultural.

La junta de govern local de l'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat el projecte d'obres per a situar el conjunt de serveis administratius dins del futur Parc Tecnològic-Sociocultural de Rodes. Concretament, són els edificis 4 i 6 del Carrer Tibi.

La rehabilitació donarà lloc també a espais dedicats a la tecnologia i la innovació, com un coworking o un allotjament temporal per a emprenedors, a més d'una casa-museu en un dels antics habitatges del carrer Tibi, que reproduirà les condicions de vida de principis del segle XX. Els edificis també albergaran espais especialitzats en l'àrea tecnològica i d'investigació.


La inversió prevista és de 2,3 milions d'euros, dels quals l'Ajuntament d'Alcoi aporta el 55% i la Diputació d'Alacant el 45% restant. Segons destaca el regidor d’Urbanisme, Jordi Martínez, "Rodes és ja una realitat que va prenent forma i que en poc temps estarà llest per exercir com a tractor d’innovació, emprenedoria i creació d’ocupació de qualitat a la nostra ciutat i al nostre territori, a banda de donar servei a la ciutadania i transformar un espai amb una qualitat arquitectònica i paisatgística excepcional". L'aprovació d'aquest projecte coincideix amb l'inici de les obres del bloc central del futur parc tecnològic-sociocultural.