El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sandra Obiol: "A Guanyar Alcoi volem encapçalar un nou cicle en la política municipal"

Guanyar Alcoi celebra aquest dissabte a l'Àgora una jornada de treball oberta a tota la ciutadania per tal de concretar totes les propostes de cara al programa electoral. 

La candidata a l'alcaldia per Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, ha parlat amb ARAMULTIMÈDIA sobre les possibilitats de la seua formació per a les eleccions del 26 de maig. "Pensem que som la millor opció" assegura Obiol, qui a més reconeix la necessitat d'obrir "un nou cicle en la política local".

Respecte als hipotètics pactes en clau postelectoral, la formació no es taca la porta a pactar amb qualsevol partit de l'esquerra, inclòs Podem Alcoi, amb el qual no han assolit la candidatura conjunta que molts esperaven. La candidata assegura que la lectura que s'ha fet des dels dos partits de l'actual situació política era "irreconciliable", per això, "des de la cordialitat, s'ha decidit seguir camins separats".

Guanyar es troba actualment configurant el seu programa electoral a través d'assemblees ciutadanes. Encara que Obiol no ha avançat el contingut del programa, sí que ha reivindicat la necessitat de preservar Alcoi com "un bon lloc per a viure", atenent un creixement moderat i respectuós amb el medi ambient, i impedint que els joves es vegen en l'obligació de marxar.

La propera líder de la formació també ha avaluat l'oposició exercida per Guanyar aquesta legislatura, la qual considera "més que digna", encara que troba a faltar una major mobilització de la societat civil i una fiscalització més institucionalitzada envers l'administració pública.