El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatres, Biblioteques i Museus també tanquen en Alcoi

Les mesures s'activen el 24 de desembre i s'allargaran, de moment, fins al 4 de gener. De moment, no hi ha més informació sobre la Cavalcada de Reis.

Totes les instal·lacions municipals tanquen les portes a partir del 24 de desembre. Açò inclou les representacions del Tirisiti, que queden suspeses; la programació del Calderón; i el tancament de les tres Biblioteques i els museus municipals. L'Ajuntament també ha demanat a altres entitats no municipals que tanquen.

Alcoi manté la tendència d'increment de contagis, amb una Incidència Acumulada per 100.000 habitants superior al marge del risc Molt Alt, segons l'actualització de xifres oficials de Sanitat. Des del consistori, l'alcalde Toni Francés diu que s'ha reunit amb la consellera de Sanitat Ana Barceló perquè la situació al municipi "és preocupant". Fa dos dies ja es va decidir suspendre activitats i tancar les instal·lacions esportives, i ara s'anuncia que aquestes mesures s'amplien a tots els edificis que depenen de l'Ajuntament.

Així, se suspenen les representacions previstes del Tirisiti, i ja s'estudia com retornar les entrades. També tanca el Teatre Calderón i els museus de la Festa, l'Arqueològic, el Refugi o el CADA; així com les tres biblioteques municipals. Des de l'Ajuntament també han demanat a altres institucions, com museus o sales culturals, privades o que depenen d'altres administracions, que també tanquen les portes.

 

Inforgrafia facilitada pel consistori