El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou premi per a l'empresa contestana de roba sostenible Ohhna

Lliurament virtual dels premis Start UPV del Campus d'Alcoi.

L'empresa de roba sostenible Ohhna torna a ser guardonada per la seua idea innovadora, orgànica, i que aposta per l'entorn.

L'empresa de Xavier Linares ha aconseguit el premi del concurs Start del campus d'Alcoi de la UPV, on es reconeix les iniciatives emprenedores. És el tercer premi que rep aquesta empresa contestana de roba sostenible en menys d'un any.

Roba per a dona, sostenible, amb materials orgànics i reciclats, i tot creat ací en les comarques. És Ohhna, una iniciativa de Xavier Linares, i que ha rebut el primer premi del concurs Start UPV Campus d'Alcoi. Aquest concurs organitzat des del campus alcoià, vol premiar les millors iniciatives emprenedores atenent a diverses variables com el seu creixement, el caràcter innovador, l'estratègia empresarial o l'aportació al nostre entorn. El primer premi està dotat en 800 euros, i s'ha lliurat en un acte que, per primera vegada, s'ha celebrat en línia per les circumstàncies actuals.

És el tercer premi que rep Ohhna des de la seua creació. A principis d'any va aconseguir el premi 'Posem la primera pedra' de l'empresa Lafarge Holcim, i en febrer va aconseguir tres dels sis premis empresarials que atorga la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.Més premiats al concurs Start UPV Campus d'Alcoi

A banda del primer premi per a Ohhna i Xavier Linares, s'han lliurat molts més premis. El segon, amb 500 euros, és per a Kirian Pla Bonete i Juan Sanleonardo Garulo.

El tercer premi, dotat amb 300 euros, és per a Karina Santamaria Pavlova. El quart, amb 200 euros, per a Rafa Baztán Albertos. I finalment s'han donat dos quints premis de 100 euros cadascun, per a Javier Pascual Soler i Paula Bielsa Casanova.

En total s'han presentat 16 projectes al concurs, amb les idees també de Juan David Torres Aguirre, Clara Gómez Sanchis, Arnau del Olmo Bonet, Sergio Peral Garijo, Isabella Sieiro Berbey, Natalia Signorelli Mezzanotte, Hanae Bahhar, Jose Mª García Carricondo, Carlos Fernández Torres, Vicent Moltó Gallego, Nevil Rafael Yepez Salinas i Alejandro Pérez Peñalver.