El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

10 emprenedors podran posar en marxa la seua empresa en la cinquena edició d'Activa Àgora

Reunió de treball en una edició anterior d'Activa Àgora

En març s'obrin les inscripcions i en abril començaran els tres mesos d'itinerari. Els emprenedors comptaran amb l'assessorament del CEEI, FEDAC i JOVEMPA, a més de poder utilitzar les instal·lacions de l'Àgora.

Una de les possibilitats que tenen els emprenedors comarcals per a fer realitat la seua idea de negoci és l'itinerari gratuït de l'Àgora Activa, tres mesos d'assessorament, tallers i tutories; suport per a demanar ajudes públiques i fins i tot la instal·lació gratuïta en l'espai de l'Àgora mentre dure el programa.

Àgora Activa va començar el 2018 i en aquests dos anys ha crescut en sol·licitants i en entitats col·laboradores. El CEEI, amb la patronal FEDAC realitzen l'itinerari, amb suport de l'Associació de Joves Empresaris JOVEMPA. I en les quatre edicions ja tancades s'han creat un total de 16 empreses en les comarques, amb un guanyador per edició: La xica de les plantesFustea, Muda Kids, SOS Serveis

Ara s'obri la cinquena edició d'aquest itinerari que, per al regidor d'empresa Alberto Belda suposa una oportunitat: "Alcoi compta amb 16 empreses que han nascut gràcies a aquest programa durant les 4 edicions que ja hem realitzat amb èxit. Aquestes 16 persones emprenedores van arribar amb una idea i han aconseguit posar-la en marxa, constituint una empresa, generant ocupació a la ciutat i fent realitat el seu somni. En aquesta nova edició tindran aquesta mateixa oportunitat, 10 emprenedores i emprenedors".

Està previst que en el mes de març s'òbriguen les inscripcions per a participar en aquest itinerari gratuït. Des d'ARAMULTIMÈDIA estarem atents per a informar-te, o, també pots dirigir-te a la zona d'emprenedors de l'Àgora.