El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ciutadans Alcoi també crítica el retard en la instal·lació de les llums de nadal

Enramada de Nadal en el carrer Sant Nicolau.

Des de la formació taronja es considera 'inexplicable' el retràs que s'ha produït aquest any en la instal·lació de l'enramada, la qual, tal com recorden, il·lumina tradicionalment els carrers d'Alcoi des de l'1 de desembre.

Aquestes crítiques s'uneixen a les del Partit Popular, des d'on qüestionen el calendari establert pel regidor de Festes, Raül Llopis. Els populars apunten als 60 nous motius de l'enramada que l'Ajuntament ha encarregat enguany, i que es col·locaran en El Camí, la plaça d'Espanya, al carrer Gonzalo Barrachina i l'avinguda País Valencià. Respecte d'aquests, i segons els càlculs fets pels populars, podrien no estar instal·lats fins al dia 24 de desembre, ja que l'empresa encarregada de l'elaboració dels motius encara no els té finalitzats.

El que sabem de moment és que l'enramada al carrer Sant Nicolau i Sant Llorenç ja s'ha posat en funcionament amb l'inici del mercat de Nadal. En la resta de la ciutat, i segons va assegurar Llopis a ARAMULTIMÈDIA, la instal·lació estarà enllestida per al dia 10 de desembre.