El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El PSOE assegura que la residència de majors està medicalitzada

28 professionals sanitaris han entrat a treballar a la residència de majors d'Alcoi on "els residents tenen la mateixa atenció que si estigueren a l'Hospital Verge dels Lliris". Són dades oferides pel PSOE d'Alcoi.

El portaveu del PSOE a Alcoi, Jordi Martínez, assegura que des del passat 17 de març, quan la conselleria de sanitat va decidir intervindre la residència de majors DomusVi d'Alcoi, s'han incorporat 2 metges, 11 infermers i 15 auxiliars d'infermeria. Un total de 28 professionals sanitaris dels que preveia conselleria. També explica que tenen una Unitat d'Hospitalització Domiciliaria, que atén un número no confirmat de pacients. "Amb la intervenció de Conselleria els residents en Domus VI tenen la mateixa atenció que si estigueren a l'Hospital Verge dels Lliris".

El portaveu socialista ofereix aquestes dades com a resposta a Sandra Obiol, portaveu de Guanyar, qui demanava la medicalització de la residència. Per a Martínez això ja s'ha fet "fa bastants dies" i lamenta que "faça peticions que ni tan sols s'ha molestat en confirmar que ja estan fent-se". Martínez no para ací i diu que "probablement la senyora Obiol ix cada dia al balcó a aplaudir el treball que fan els sanitaris. Un treball que, pel que es veu, també qüestiona. Estem parlant d'una crisi molt greu i cruel, i no puc entendre que l'utilitze políticament".