El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sanitat ja no oferirà dades de morts per residències

Les residències valencianes sumen 81 morts. A Alcoi ja no s'ha actualitzat la xifra perquè conselleria ha decidit no concretar "atenent una petició sensible de moltes persones", i malgrat les peticions dels mitjans de comunicació.

En la compareixença de hui, últim dia de març, no s'han facilitat dades actualitzades de les morts a la residència de majors d'Alcoi i tampoc a cap altra. La consellera Ana Barceló diu que ja no es detallaran a partir d'ara atenen a "una petició sensible de moltes persones que estan mirant ara mateix la televisió des de sa casa. I per eixa sensibilitat que m'han traslladat" ja no donaran aquesta dada. Era l'única dada concreta i oficial que aconseguíem els mitjans de comunicació d'Alcoi.

Així que les dades generals referides a tota la Comunitat Valenciana, a 31 de març, són 81 morts a un total de 72 residències valencianes. A la província d'Alacant són 50 morts, i d'aquestes almenys 32 són a la residència d'Oliver d'Alcoi (segons l'última xifra oferida el 30 de març).

Han donat positiu 431 residents, 178 a Alacant. I han donat positiu també 122 treballadors, 33 d'ells a la província d'Alacant. Continuen sent 7 les residències que estan sota vigilància i control de Sanitat, entre d'elles la d'Alcoi.

 

Cronologia