El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Comencen les obres de consolidació de l'Illa de Rodes

Aquestes obres tenen un termini d'execució de 3 mesos i un pressupost de quasi 240.000 euros

Ja han començat les obres a l'Illa de Rodes, amb l'objectiu de consolidar les façanes i l'edifici abans de dotar-lo de contingut com el futur Parc Tecnològic Urbà d'Alcoi.

Segons expliquen des del consistori, els treballs inclouen la recuperació del refugi antiaeri, la millora de les façanes i la consolidació a l'interior de l'immoble. A més, també es catalogaran tots els elements.

El termini previst és de 3 mesos i el pressupost és de 239.456 euros finançats per la Diputació d'Alacant. Una vegada estiguen acabades les obres de consolidació, es podrà continuar amb la idea de portar ací un Parc Tecnològic Urbà, un dels projectes que des del govern municipal consideren essencial per al futur econòmic de la ciutat, i que s'emmarca dins l'Estratègia DUSI finançada en part amb fons europeus. Tot i que encara queda per definir, sí que s'ha parlat de tindre ací a Rodes l'Institut Tecnològic de la Cosmètica, que ara mateix funciona a AITEX; però també altres espais culturals o fins i tot d'arxiu municipal. L'objectiu de l'equip de govern és que Rodes es convertisca en un punt de referència d'Innovació i Investigació.