El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Ja hi ha data perquè Alcoi diga adéu a Camilo Sesto: el 24 d'octubre

Les cendres estaran tot el dia al saló de plens, "sala institucional reservada a les figures més destacades de la ciutat". Ara falta que l'hereu del cantant i l'Ajuntament determinen si es donen objectes del cantant per a un futur museu de Camilo Sesto.

Les cendres del cantant alcoià estaran al saló de plens de l'Ajuntament d'Alcoi el pròxim 24 d'octubre. S'ha decidit ampliar l'horari des de les 11 del matí a les 20 hores per tal donar temps que "els fans de Camilo tinguen més temps per a desplaçar-se i mostrar-li els últims respectes".

Ja hi ha acord amb l'advocat de l'únic hereu universal del cantant alcoià Camilo Sesto, el seu fill, i Alcoi podrà acomiadar-se del seu fill predilecte. Serà el 24 d'octubre, i les cendres estaran al saló de plens de l'Ajuntament d'Alcoi durant tot el dia. Perquè s'ha decidit ampliar l'horari previst, i les visites podran realitzar-se des de les 11 del matí fins a les 20 hores de la vesprada. La resta de l'acte serà com s'havia previst des d'un inici per l'Ajuntament.

Des de l'Ajuntament expliquen que la ciutat "ja lli va mostrar el seu reconeixement en vida", i ara "vol acomiadar-se d'un dels seus fills, l'artista que més lluny ha portat el nom d'Alcoi pel món, de manera senzilla i evitant en tot cas qualsevol situació que poguera anar en contra de la memòria de l'artista".

Camilo Sesto té la Medalla d'Or de la ciutat i és Fill Predilecte d'Alcoi, a més de donar nom a un dels principals carrers, L'Alameda de Camilo Sesto. Recentment també ha rebut el títol pòstum la medalla d'Or al Mèrit de les Belles Arts i ha sigut nomenat Ambaixador de la Comunitat Valenciana.