El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Nova data para les obres a les vivendes Sant Jordi: la rehabilitació començarà abans que acabe octubre

Ja ha finalitzat el termini per a presentar propostes a la licitació i en quant estiga la valoració tècnica s'adjudicaran les obres. Cal recordar que vora 20 vivendes estan pendents d'aquesta rehabilitació des de l'any 2012

Un periple de 5 anys del que s'anuncia el final cada poc, però que mai arriba. Finalment sembla que hi ha moviment i d'ací a poques setmanes podrien començar les obres de rehabilitació en les 20 vivendes del grup Sant Jordi, a Entença, pendents de diferents intervencions.

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés ha confirmat que aquesta mateixa setmana ha finalitzat el termini perquè les empreses presentaren propostes a la licitació de les obres. Ara s'inicia la valoració tècnica, i la previsió és que hi haja una adjudicació abans que acabe octubre, i així, que puguen començar les obres.

La rehabilitació del grup de vivendes Sant Jordi, al carrer Entença, va començar l'any 2011, i en el 2012, enmig de la crisi, l'empresa encarregada les va paralitzar perquè no rebia diners de la Generalitat. Vora un 25 per cent de les cases quedaren per rehabilitar. Ja en l'any 2016, l'actual consellera d'Habitatge María José Salvador, explicava que la rehabilitació estava bloquejada per la falta de diners, però a finals d'eixe any anunciava la rehabilitació per al 2017. No ha pogut ser, però sí que es va aprovar eixe any un conveni amb una inversió de 300.000 euros per aquesta rehabilitació. Ja en 2018 s'ha aprovat una altra partida de 400.000 euros, i ara s'està a l'espera que concloga el procés de licitació perquè finalment es rehabiliten les vivendes que falten.