El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Per a la majoria': els socialistes inicien campanya marcant diferències amb el PP

Asseguren que a les comarques, "tots els projectes que s'han fet importants han vingut de la mà del PSOE", i diuen que el govern de Ximo Puig invertirà en Alcoi 16 milions d'euros en 2023.

Una vegada presentada la llista dels socialistes per a les municipals d'Alcoi, s'inicia la campanya i ho fan amb un missatge clar: "la diferencia que hi havia entre uns governs i altres", referint-se a un eventual govern popular.

"Tots els projectes que s'han fet importants han vingut de la mà del PSOE", assegura el secretari comarcal Rafa Briet, qui dona com a exemple l'autovia central. I diu que per als pressupostos del 2023 ja hi ha consignades partides per a dos projectes importants a les comarques: la ronda de Benimarfull i la millora de la carretera a Alfafara i Agres.

També a Alcoi, on la Generalitat preveu invertir en Alcoi 16 milions d'euros en 2023, "la major inversió que s'ha fet a la ciutat per part del govern valencià", diu el candidat socialista Toni Francés. Detalla que són per a projectes com els Edificants, la instal·lació del CdT a Rodes, l'ampliació de l'Hospital, la reforma de la Bassa, la rehabilitació dels barris Font Dolça i Sagrat Cor, la construcció d'un edifici pilot bioclimàtic, la rehabilitació del Teatre Principal o la rehabilitació d'un complex de primeres aigües al Molinar. Projectes que Toni Francés considera reals en tindre tots consignació de pressupost per a enguany.

"És important arribar a la gent, explicar què hem fet i que és el que volem fer", diu la diputada Aroa Mira, candidata també en la llista municipal. Assegura que les dades diuen que la Comunitat Valenciana és la segona autonomia que més ha crescut tot i estar en un escenari d'incertesa, després de la pandèmia i amb la guerra actual. "Hem de ser realistes i seguir aplicant mesures que beneficien a la majoria de les persones. Que ens voten per l'esperança i la il·lusió, no volem tornar als temps dels amiguismes, les privatitzacions i la corrupció". Per contra, diu que Puig ha fet política des de "la negociació, el diàleg i els acords" i aposten per una "política de proximitat, d'estar present i saber quines necessitats tenen els alcaldes i la gent. Fer una política per a la majoria de la ciutadania", d'ací el lema de la campanya dels socialistes.