El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Pugen a 72 els majors amb símptomes a la residència d'Alcoi

Hi ha 13 majors ingressats i atesos per la Unitat d'Atenció Hospitalària; i 15 treballadors en quarantena. Els majors amb símptomes ja són 72. La residència està intervinguda per Sanitat, qui ha posat reforç de personal.

La residència de majors DomusVI d'Oliver està ja sota la direcció de l'àrea de Salut d'Alcoi. "El Departament de Salut d'Alcoi ha posat tots els reforços, i és de qui depén ara la direcció d'aquesta residència", explica la consellera Ana Baceló. És, de moment, l'única residència de majors intervinguda a la província d'Alacant, tot i que hi ha altres 4 en seguiment.

No debades és un dels principals focus a la província, juntament amb l'Hospital General d'Alacant on han donat positiu molts professionals. Així ho ha confirmat la consellera, qui també recorda que s'han incorporat reforços, i s'ha obert una bossa per a noves contractacions.

La Comunitat Valenciana ha superat els 1.000 casos, i encara estem en línia ascendent, però "continuem com estem fent-ho, exemplarment, mantenint no sols la distància sinó confinats en casa. El comportament fins ara de la Comunitat Valenciana és exemplar, continuem fent-ho", 

I no tenim dubte. A Alcoi, excepte casos puntuals, la gent compleix les indicacions o ofereix la seua mà i esforç en comerços, farmàcies o supermercats. En l'Hospital tots els treballadors s'adapten als canvis constants. Recordem que s'ha habilitat una nova porta d'Urgències per a separar les que sorgisquen amb les respiratòries, i s'ha habilitat 40 llits al CEEM del Barranquet del Soler.