El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Nadal alcoià en xifres: 30.000 visites al Tirisiti i més de 800 paquets repartits

Un patge puja a una vivenda al carrer Sant Nicolau / AM

Des d'ARAMULTIMÈDIA hem realitzat una extensa cobertura informativa, tant dels actes de la trilogia (Cavalcada, Ban Reial i Pastorets) com del campament Reial

Acabades les festes de Nadal d'Alcoi toca fer balanç. Entre les xifres més significatives destaquen els 814 paquets repartits al llarg de la Cavalcada gràcies al treball de 454 patges. Les representacions del Tirisiti han rebut vora 30.000 visitants, mentre que els serveis turístics municipals han assolit la xifra rècord dels últims quatre anys, 6.636 persones han fet ús d'aquests.

D'altra banda, des de l'Ajuntament destaquen "els bons resultats" que han donat els canvis en el recorregut del Ban i la Cavalcada, els quals consideren que han donat "més importància a l’acte", que recorre el centre històric de la nostra ciutat. Afegeixen també que "el tram final de l’avinguda País Valencià va ser el que va registrar menor afluència de públic". Respecte al Campament Reial destaquen enguany "el bon funcionament de les cues per pujar en autobús, ja que es va prendre nota dels errors del passat per millorar".

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, comenta el següent: "És una realitat indiscutible que el Nadal alcoià és la cita turística de la ciutat que més temps s’allarga, aconseguint una important inversió econòmica per Alcoi al llarg de tot el mes de desembre".

Cobertura mediàtica

Des d'ARAMULTIMÈDIA hem realitzat una extensa cobertura informativa, tant dels actes de la trilogia (Cavalcada, Ban Reial i Pastorets) com del campament Reial. També hem acompanyat alguns grups d'escolars que han visitat tant les representacions del Tirisiti, com el casal del Nadal. Hem estat presents en la inauguració del Mercat del Nadal, en el descobriment del cartell i l'engegada de l'enramada nadalenca. Per últim, però no menys important, també hem visitat diferents Betlems populars, com ara l'instal·lat al rebedor de l'Ajuntament, el del col·legi Carmelites, o el del mercat de Sant Roc.