El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CDT serà la primera obra que vorem en l'Illa de Rodes

Carrer Agres, on estarà el CDT d'Interior.

Estarà ubicat en un dels edificis de l'Illa de Rodes, concretament el número 5 del carrer Agres. Veient el ritme i terminis, és probable que siga la primera gran obra que es faça a l'Illa de Rodes.

El Ple del Consell ha donat el vistiplau al conveni amb l'Ajuntament per fer una realitat el Centre de Turisme d'Interior a Alcoi. Tal com els vam avançar des d'ARAMULTIMÈDIA, el conveni concreta la primera quantitat a destinar dels 3,5 milions d'euros previstos per als pròxims anys per al CDT d'Alcoi.

Doncs bé, aquest conveni, que se signarà en pròxims dies entre l'alcalde i el secretari autonòmic de turisme, "estableix l'horitzó temporal de 2020-2022 per a l'aprovació per part de les Corts de la subvenció nominativa, la realització de les obres i la signatura del conveni de cessió d'ús". L'Ajuntament ja treballa en la redacció del projecte i estudi de seguretat, i després la Generalitat assumirà el cost de les obres.

Així les coses, en el pròxim any es vorà ja moviments en l'Illa de Rodes, almenys en un dels edificis del complex. Perquè tota l'illa compta en diversos edificis que tindran diferents funcionalitats i objectius. De moment ja està confirmada la presència allí del CDT d'Interior, concretament al número 5 del carrer Agres, un edifici de dos plantes amb pati. Ara falta saber què es farà en la resta. S'ha parlat del Districte Digital i àrees de promoció econòmica, però també de recursos culturals. En un principi les obres també estan anunciades per als pròxims mesos, així que d'ací poc s'haurà de concretar el contingut i objectiu de la zona.