El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Els populars demanen un projecte definitiu i no més concursos d'idees per a Rodes

El portaveu popular considera que la rehabilitació de l'illa de Rodes mostra la "nefasta gestió" del govern local, i qualifica de "burla" que després de presentar dos projectes, convoquen un nou concurs d'idees.

Quique Ruiz, portaveu del PP d'Alcoi, diu mostrar-se sorprés davant un concurs d'idees que ha convocat el consistori per a la rehabilitació i implantació d'un parc tecnològic-cultural a l'illa de Rodes. "El guanyador s'adjudicarà un premi de 12.100 euros i un contracte de 475.000 euros", assegura el regidor popular, qui considera que "la realitat és que en huit anys sols ha apuntalat l'edifici i ha retardat al màxim qualsevol intervenció de fons".

Quique Ruiz recorda la primera maqueta de l'arquitecte Isaac Montava, i el segon projecte encarregat a una empresa sueca, dos accions "que van costar més de 22.000 euros". També assegura que s'ha parlat que Rodes albergue una seu del Districte Digital, o les instal·lacions del Centre de Turisme d'interior. "El PSOE ha perdut tota la credibilitat en aquest projecte, perquè les bandades són contínues", diu Quique Ruiz, qui demana "rigor" i que definitivament es concrete "què vol fer la ciutat a l'illa de Rodes".