El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'Escola Municipal de Teatre obri la preinscripció a falta d'ultimar la contractació

Un dels grups de l'Escola Municipal de Teatre, en el curs 2017-2018/AM

En aquest enllaç podeu emplenar el fullet per a la preinscripció. Més endavant s'informarà de llocs, grups, horaris i professors.

L'Ajuntament sempre s'ha mostrat predisposat a mantenir d'una manera o altra l'Escola Municipal de Teatre. Ara arriben les primeres notícies amb l'obertura del procés de preinscripció.

L'Escola Municipal de Teatre d'Alcoi és una d'eixes activitats que es va quedar en l'aire quan va canviar el contracte amb el Teatre Principal, gestionat per La Dependent. Els alumnes d'altres anys, i altres nous, estaven pendents de tindre notícies per a matricular-se en el pròxim curs, que en teoria ha de començar a l'octubre. Doncs bé, des de la regidoria de cultura ja han anunciat que obrin la preinscripció per tal de configurar els diferents grups d'alumnes. Això sí, els horaris, llocs, o professors encara estan en l'aire, pendents que es resolga definitivament el procés de contractació.

Fins ara l'Escola Municipal de Teatre l'organitzava La Dependent, amb 20.000 euros de pressupost, i com a una oferta més dins la gestió del Teatre Principal. Des de la regidoria de cultura, en un comunicat fet públic en les xarxes socials, expliquen que "amb independència del model de funcionament del teatre que, com és públic, ha vist modificat el seu marc legal, pel que fa a l'Escola mantenim la voluntat clara de potenciar-la i fer-la encara més viva per assegurar-li la viabilitat futura". Així, asseguren que la intenció ferma del consistori és mantenir l'Escola, i per això "farem servir els recursos necessaris, tant econòmics com pel que fa a la ubicació", juntament amb "un equip docent i organitzatiu que seguirà, en allò essencial, el model que hem tingut fins ara". En cap moment es nomena directament a La Dependent en aquesta nova etapa de l'Escola Municipal, perquè açò depén ara del procés de contractació i de les empreses que es presenten. Un procés que asseguren "està avançat i només li resta les últimes passes formals, que sempre són més entretingudes del que tots voldríem".

En aquest enllaç podeu accedir al formulari per a fer la preinscripció en l'Escola Municipal de Teatre per al curs 2018-2019. Recordem que el preu del curs ja es va anunciar aquest estiu. Es manté la quantia però canvia la forma de pagament que passa de ser mensual a fer-se en dos pagaments únics.